Skip to main content

Energimontører / anleggsledere regionalnett – Otera Infra, Bergen

Otera Infra er blant landets ledende tekniske entreprenører innen elkraftmarkedet. Selskapet har hovedkontor i Sørlandsparken i Kristiansand, og har over 340 medarbeidere som bidrar til å bygge vårt elektriske samfunn. Otera Infra har avdelingskontorer i Agder, Møre og Romsdal, Innlandet, Vestfold og Telemark, Viken og Vestland. Vi utfører prosjekter i hele Norge.

Vi søker etter energimontører og anleggsledere som bærer yrkesstoltheten utpå drakta. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være regionalnett arbeid for BKK Nett.

HMS er førsteprioritet i Otera Infra. Vi er stolte over vår kultur der alle tar vare på hverandre så hver medarbeider kommer sikkert hjem. Vi er derfor på jakt etter lagspillere som leverer det lille ekstra. Som medarbeider hos oss er det også viktig at du bidrar til kontinuerlig forbedring av våre systemer og prosesser. Samlet sett skaper dette grunnlaget for Otera Infra sin posisjon og konkurransekraft i markedet.

Interesse og deltakelse i digital transformasjon blir stadig viktigere, og det er avgjørende for oss at du er motivert til å ta i bruk ny teknologi og digitale arbeidsflater. Arbeidet krever også at du snakker og skriver godt norsk, og har førerkort klasse B. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av alder, kjønn og etnisk bakgrunn.

Våre energimontører har varierte arbeidsoppgaver og får være med på nyetablering, re-investeringer og drift- og vedlikehold av strømnettet. 

Vi ser etter energimontører som 

  • har fagbrev
  • tar eierskap og søker alltid å utføre arbeidet på å en optimal og effektiv måte
  • Har regionalnett erfaring innen kabel , linje og eller stasjon

Som anleggsleder er du ansvarlig for operativ ledelse. Dette innebærer å ivareta og følge opp HMS og kvalitet i utførelsen av arbeidsoppdraget. Som anleggsleder er det viktig at du har fokus på å utføre alle oppdrag på en optimal og effektiv måte, og er en pådriver og forbilde for dette i det daglige arbeidet.

Vi ser etter anleggsledere som

  • har fagbrev som energimontør med flerårig erfaring
  • har erfaring fra operativ ledelse av anlegg og som er vant med å sørge for flyt i prosjekter
  • har kontroll på rapportering og dokumentasjon
  • er en drivkraft i den operative driften som alltid er på jakt etter gode løsninger
  • Har regionalnett erfaring innen kabel , linje og eller stasjon

Hos Otera Infra har vi gode lønns, forsikring og pensjonsbetingelser. Du får også mulighet for faglig og personlig utvikling gjennom vår egen Oteraskole.

Er du den vi ser etter? Send oss en CV og noen ord om hvem du er til jobb@otera.no og merk søknaden med «energimontører eller anleggsledere regionalnett Otera Infra» .

Om Otera
Otera AS er et privat infrastruktur-selskap som består av Otera Infra med hovedkontor i Kristiansand og Otera Traftec med hovedkontor i Froland. Vi har over 500 hverdagshelter som med kompetanse, teknologi og iver, bygger og drifter vårt elektrisk samfunn. Våre eiere er Roadworks (80,5 prosent) og Agder Energi (19,5 prosent).

For mer informasjon, kontakt

Andre Erikssen

Avdelingsleder Prosjekt
Otera Infra