Energimontørlærlinger – Otera Infra

Otera Infra er blant landets ledende tekniske entreprenører innen elkraftmarkedet. Selskapet har hovedkontor i Sørlandsparken i Kristiansand, og har rundt 340 medarbeidere som bidrar til å bygge vårt elektriske samfunn. Otera Infra har avdelingskontorer i Agder, Møre og Romsdal, Innlandet, Vestfold og Telemark, Viken og Vestland. Vi utfører prosjekter i hele Norge.

Otera Infra AS ønsker å ansette motiverte lærlinger til energimontør faget.

Kvalifikasjoner

  • Du er ferdig med VK2 sommeren 2022 og gleder deg til å starte som lærling
  • Du har meget god HMS forståelse
  • Du har gode IKT kunnskaper
  • Du er strukturert, selvstendig og løsningsorientert
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er en forutsetning når mange interessenter og ulike fagområder skal enes

Vi tilbyr suverene kolleger som vil at du skal trives og lære. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og hektisk miljø, og en organisasjon som er engasjert og fleksibel. Reisevirksomhet må regnes med.

Er du vår neste supermontør? Fyll ut skjema hvor du legger ved CV og forteller litt om din bakgrunn og motivasjon  innen 01/05/2022.

Otera er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av alder, kjønn og etnisk bakgrunn.

Om Otera
Otera AS er et privat infrastruktur-selskap som består av to selskaper; Otera Infra med hovedkontor i Kristiansand og Otera Traftec med hovedkontor i Froland. Vi har over 500 hverdagshelter som med kompetanse, teknologi og iver, bygger og drifter vårt elektriske samfunn. Våre eiere er Roadworks (80,5 prosent) og Agder Energi (19,5 prosent).

For mer informasjon, kontakt

Geir Olav Uppstad

Avdelingsleder Drift og Vedlikehold Elkraft
Otera Infra
Otera Traftec AS

Bjørumsvegen 27
4820 Froland
Norge

Otera Infra AS

Stemmane 4C
4636 Kristiansand
Norge