Anleggsledere – Otera Infra, avd Elkraft prosjekt

Otera Infra er blant landets ledende tekniske entreprenører innen elkraftmarkedet. Selskapet har hovedkontor i Sørlandsparken i Kristiansand, og rundt 265 medarbeidere som bidrar til å bygge vårt elektriske samfunn. Otera Infra har avdelingskontorer i Agder, Møre og Romsdal, Vestfold og Telemark, Viken og Vestland. Vi utfører prosjekter i hele Norge.

For å møte økt etterspørsel søker vi nå etter enda flere dyktig anleggsledere til Elkraft prosjekt avdelingen. Stillingene vil rapportere til avdelingsleder, oppmøtested er Agder og reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjoner

  • Vi ser etter deg som har erfaring fra operativ ledelse av anlegg og erfaring fra rapportering og dokumentasjon – gjerne med 3-5 års erfaring
  • Du har fagbrev energimontør med relevant erfaring og førerkort klasse B
  • Du har selvsagt meget god HMS forståelse
  • Du har gode datakunnskaper
  • Du er strukturert, selvstendig og løsningsorientert
  • Du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser og stolt av ditt yrke
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er en forutsetning når mange interessenter og ulike fagområder skal enes

Vi tilbyr gode kolleger som vil at du skal trives, konkurransedyktige betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og hektisk miljø og en organisasjon som er engasjert og fleksibel.

Synes du dette virker spennende? Send oss din cv med referanser og en søknad med beskrivelse av din bakgrunn til jobb@otera.no. Søknadsfrist snarest – vi intervjuer og ansetter fortløpende.

Om Otera
Otera er et privat infrastruktur-selskap bestående av over 500 hverdagshelter som med kompetanse, teknologi og iver bygger og drifter et elektrisk samfunn. Otera AS har hovedkontor i Grimstad og består av to selskaper; Otera Infra med hovedkontor i Kristiansand og Otera Traftec med hovedkontor i Froland. Otera AS eies av Roadworks (80,5 prosent) og Agder Energi (19,5 prosent).

For mer informasjon, kontakt

Andre Erikssen

Avdelingsleder Elkraft Prosjekt
Otera Infra
Otera Traftec AS

Bjørumsvegen 27
4820 Froland
Norge

Otera Infra AS

Stemmane 4C
4636 Kristiansand
Norge