Skip to main content
to menn smiler og håndhilser med dokumenter på skrivebordet foran seg
Kontrakten ble signert på fredag. Fv. Svein Are Folgerø (Adm. dir. AEN) og Aslak Andersen (Daglig leder Otera Infra AS)

Otera Infra vant storkontrakt på Regionalnett Stasjon med Agder Energi Nett

3. september 2019

I forrige uke ble det klart at Otera Infra skal levere regionalnett stasjonstjenester til Agder Energi Nett. Dette er en rammeavtale som består av å levere tjenester til Agder Energi Nett sine transformatorstasjoner i regionalnettet.

Oppdragene vil gjelde både rehabilitering og oppgradering av eksisterende transformator- og koblingsstasjoner samt komplette nye stasjoner. Det legges til grunn en gjennomføringsmodell der utstyr, prosjektering og montasjeleverandørene samarbeider allerede i forprosjektet og bidrar videre i prosjektgjennomføringen av hvert enkeltstående oppdrag.

– Avtalen vil gi arbeid til mange av våre ansatte og det gir oss en forutsigbarhet og et solid fundament til å videreutvikle virksomheten på og spesielt innenfor dette fagområdet, sier daglig leder i Otera Infra, Aslak Andersen.

Kontraktsperioden går over 2 år med opsjon på å forlenge perioden med 2+2+2 år, med en samlet bestillingsperiode på 8 år.

– Otera Infra har alltid vært en stor leverandør av tjenester til strømnettet i Agder. I dag leverer vi tjenester på drift, beredskap og vedlikehold og vi er derfor ekstra stolte av å kunne levere tjenestene våre også på Regionalnett stasjon, forteller Andersen. Vi gleder oss til å begynne på oppgavene Agder Energi Nett har gitt oss og ser frem til et godt og solid samarbeid, sier Andersen.