ren_metodedager_otera_2527-(1)
Direktør innkjøp og samferdsel, Per Mikalsen, og direktør elkraft, Geir Aabel, var blant dem som bemannet Oteras stand under REN Metodedager i Drammen.

Otera-stand på "Norges viktigste møteplass"

Rundt 2100 utstillere og besøkende fra hele landet deltok på årets REN Metodedager i Drammen, der Otera hadde stand.

- Dette er uten tvil Norges viktigste møteplass for infrastruktur som elkraft og samferdsel, og derfor midt i blinken for Otera, sier Per Mikalsen, direktør samferdsel og innkjøp i Otera.

Han var for fjerde gang – like mange ganger som REN Metodedager er arrangert – ansvarlig for Oteras stand og deltakelse på messen.

- Vi har sett antallet deltakere og besøkende stige hver gang. I år møter vi flere kunder, leverandører og samarbeidspartnere enn noen gang før. Her får vi vise fram hva vi kan og hva vi står for, sier Mikalsen.

ANNETHVERT ÅR
REN Metodedager arrangeres over to dager på Drammen travbane annethvert år – motsatt år av en annen stor messe; Eliaden på Lillestrøm. Otera deltok i år med fire personer på stand og hadde i tillegg med seg en beltevogn med kran, vinsjer og en 19 meter høy kran med kurv.

- Vi er her for å vise fram hele bredden av hva Otera kan levere i Norge og Sverige. Mange kjenner oss godt, men mange blir også overrasket over hvor bredt vi favner, sier Mikalsen.

Onsdag var det jevnt sig av besøkende innom Otera-standen. Torsdag kom også 30 Otera-montører med buss fra Agder og Telemark til Drammen, der de brukte egen tid på å kikke på utstillingene.

Mer enn 30 Otera-montører tok buss til Drammen for å se på utstillingene. Her er noen av dem.

TV-kjendis Alex Rosén fikk seg en tur i Otera-kurven.

REN Metodedager er Norges største møteplass for aktører innen elkraft og samferdsel.