aslak_finn

Ny daglig leder i Otera Infra

Aslak Andersen er ansatt som daglig leder i Otera Infra AS

Aslak Andersen tiltrådte 15. august 2018 som daglig leder i Otera Infra AS, han erstatter Finn Rune Johansen som går over i en sentral rolle i HR-avdelingen i Agder Energi AS.

Andersen har frem til i dag jobbet som økonomisjef i Otera Infra. Han har tidligere erfaring fra forretningsutvikling og investeringer i blant annet Agder Energi Venture AS. Andersen er 34 år og bor i Kristiansand.

- Vi ønsker Aslak velkommen som daglig leder av Otera Infra AS. Vi er trygge på at hans kompetanse og teft vil styrke utviklingen av selskapet, som nå også har fått ny eierstruktur, sier Jan Tore Klemmetsen, konsernsjef i Roadworks.

Otera Infra AS bygger ut, drifter og vedlikeholder infrastruktur relatert til elkraftforsyning og el-distribusjon med tilgrensede produkter/tjenester. Selskapet har 190 ansatte og har sitt hovedkontor i Kristiansand.

Grimstadbaserte Roadworks AS inngikk tidligere i år avtale om å kjøpe majoriteten av aksjene i Otera Infra AS fra Agder Energi. Otera Infra eies i dag av Roadworks AS (51%) og Agder Energi AS (49%)