Skip to main content

Lærlingene er i gang

6. september 2023
Lærlinger er en viktig del av Otera Infra sin langsiktige planlegging. Vi som firma er helt avhengig av å kunne fylle på en allerede velsmurt organisasjon med nye unge krefter I år har vi tatt  inn 13 Energimontør lærlinger, som hadde sin første dag på jobb i August 2023. Disse er ganske jevnt fordelt på […]

Otera Traftec oppgraderer det elektriske anlegget i to tunneler på E39 i Alver kommune

9. desember 2022
Otera Traftec har signert kontrakt med Statens vegvesen om utskiftning av belysningsanlegget i Mundalsberg og Bjørsvik tunnelene på E39 i Alver kommune i Vestland.
mann i arbeidstøy i snø til knærne med motorsag

Younes og Adam: Voksenlærlinger i Otera Infra

5. desember 2022
Otera Infra er opptatt av å være en bidragsyter og da spesielt i lokalsamfunnene hvor de har kontorer. Når voksenopplæringen på Mandal videregående skole, Karriere Lindesnes, inviterte Otera Infra til å presentere selskapet for elevene var det en selvfølge å stille opp.
bygging av ny transformatorstasjon

Bygging av Storebotn transformatorstasjon

18. november 2022
Når Storebotn transformatorstasjon nå blir bygd, har Otera Infra hatt ansvaret for omlegging av 132 kV luftlinje og montasje av 132 kV utendørsanlegg. Storebotn Transformatorstasjon ligger i Askøy kommune og BKK AS er byggherre.

Otera Infra inngår storkontrakt

26. september 2022
Agder Energi Nett har valgt Otera Infra som A leverandør til rammeavtalene på SmartNett Sør. Otera Infra skal levere utbyggings-, drifts- og vedlikeholdstjenester i Agder.
store strømmaster i skogen med snø på bakken

Sanering av Vardefjell taubane

13. september 2022
Oppland Elektro AS har fått i oppdrag av Telenor Infra å sanere Vardefjell taubane i Mosjøen.
arbeidere på kurs ifm brannsikkerhet

Oteraskolen

6. september 2022
I Otera er det fokus på at den ansatte skal få utvikle seg og ha en meningsfylt arbeidsplass. I denne bransjen, som i mange andre, blir det også stadig større krav til formell kompetanse og dette har lagt grunnlaget for Oteraskolen.
serie av bilder av mørkhåret kvinne i arbeidsklær med hjelm

Lærling i Otera Traftec: endelig er fagbrevet i boks

15. juli 2022
Otera Traftec ønsker å utvikle neste generasjons montører, og satser stort på lærlinger. Hilde Christine Edlund er en av Otera Traftec sine lærlinger som har fullført sin lærlingtid og fått fagbrev som elektriker.
parkerte liftbiler utenfor gule garasjedører

Otera Traftec fortsetter oppgraderingen av bilflåten

23. juni 2022
Otera Traftec planlegger, bygger og drifter elektrisk infrastruktur for offentlig og privat samferdsel. Ettersom selskapet leverer komplette elektriske anlegg til vei og tunell er kjøretøy av forskjellige slag et av de viktigste verktøyene for ansatte.

Bytte av høyspent sjøkabel i Geiterøysundet

31. mai 2022
Otera Infra har fått i oppdrag av Lede om å fjerne eksisterende høyspentkabel og legge ny mellom Geiterøya og Langøya, som ligger på utsiden av Langesund.