trafikkteknikk

Elektrikere gr. L - spennende jobber hos Otera Infra AS

Ser du etter spennende faglige utfordringer, videreutviklingsmuligheter og et godt sosialt miljø i en bedrift i vekst – les videre!

Otera Infra er blant landets ledende tekniske entreprenører innen elkraftmarkedet. Selskapet har rundt 220 ansatte med hovedkontor i Sørlandsparken i Kristiansand. Otera Infra har avdelingskontorer i Agder, Viken, Vestland, Vestfold og Telemark og utfører prosjekter i hele Norge. 

Otera Infra AS ønsker å ansette flere dyktige elektrikere gr. L. Disse stillingene er i Samferdsel avdelingen og er lokalisert i Agder.

Kvalifikasjoner: 

  • Fagbrev Gr. L eller Energimontør
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • God erfaring fra elektroinstallasjoner
  • Ønskelig med erfaring fra Samferdsel prosjekter og automasjons installasjoner
  • Ønskelig med erfaring fra større prosjekter innenfor Samferdselssektoren

Vi tilbyr gode kolleger som vil at du skal trives, konkurransedyktige betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og hektisk miljø og en organisasjon som er engasjert og fleksibel. Du må ha et sterkt HMS fokus. Noe reisevirksomhet må påregnes og du må beherske norsk.

Synes du dette virker spennende? Send oss din cv og en søknad med beskrivelse av din bakgrunn til helene.ranestad@otera.no. Vi intervjuer og ansetter fortløpende.

Om Otera
Otera er et privat infrastruktur-selskap bestående av over 400 hverdagshelter som med kompetanse, teknologi og iver bygger og drifter et elektrisk samfunn. Otera AS har hovedkontor i Grimstad og består av to selskaper; Otera Infra med hovedkontor i Kristiansand og Otera Traftec med hovedkontor i Froland. Otera AS eies av Roadworks (80,5 prosent) og Agder Energi (19,5 prosent).

For mer informasjon om stillingen kontakt