21-distribusjonsnett-s-5

Anleggsledere - spennende jobber hos Otera Infra AS

Ser du etter spennende faglige utfordringer, videreutviklingsmuligheter og et godt sosialt miljø i en bedrift i vekst – les videre!

Otera Infra er blant landets ledende tekniske entreprenører innen elkraftmarkedet. Selskapet har rundt 220 ansatte med hovedkontor i Sørlandsparken i Kristiansand. Otera Infra har avdelingskontorer i Agder, Viken, Vestland, Vestfold og Telemark og utfører prosjekter i hele Norge. 

Otera Infra AS ønsker å ansette flere dyktige anleggsledere i avdlingene Elkraft og Stasjon. Disse stilligene er lokalisert både i Agder, Grenland og Drammen.

  • Har du fagbrev energimontør/ energioperatør og evt.fagbrev gr. L, førerkort klasse B og 3-5 års god erfaring så er du aktuell!
  • Har du relevant og allsidig montørerfaring, så er det en fordel! 
  • Du behersker norsk muntlig og skriftlig.
  • Vi ser også etter deg som har erfaring fra operativ ledelse av anlegg og erfaring fra rapportering og dokumentasjon.
  • Du har selvsagt meget god HMS forståelse.
  • Er du strukturert, selvstendig og løsningsorientert, så er du interessant! 
  • Du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser!
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er en forutsetning.

Vi tilbyr gode kolleger som vil at du skal trives, konkurransedyktige betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og hektisk miljø og en organisasjon som er engasjert og fleksibel. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Synes du dette virker spennende? Send oss din cv og en søknad med beskrivelse av din bakgrunn til helene.ranestad@otera.no. Vi intervjuer og ansetter fortløpende.

Om Otera
Otera er et privat infrastruktur-selskap bestående av over 400 hverdagshelter som med kompetanse, teknologi og iver bygger og drifter et elektrisk samfunn. Otera AS har hovedkontor i Grimstad og består av to selskaper; Otera Infra med hovedkontor i Kristiansand og Otera Traftec med hovedkontor i Froland. Otera AS eies av Roadworks (80,5 prosent) og Agder Energi (19,5 prosent).

For mer informasjon om stillingen kontakt