Skip to main content
to bilder i ett - måneklar kveld vinter med montører i mast og bil med logo parkert på bilvei med veilys i bakgrunn

Vi er stolte av å jobbe i et selskap som bygger og drifter bærekraftig og samfunnskritisk infrastruktur, og som bidrar til å elektrifisere Norge.

I Otera arbeider vi for et inkluderende miljø hvor alle vil trives. Dagens arbeidstakere er mer mangfoldige enn noen gang, og dette ønsker vi å gjenspeile i selskapet.

Med god fagkunnskap, engasjerte og støttende medarbeidere leverer Otera i ypperste klasse i markedet. Gjennom Oteraskolen utvikler vi bransjes dyktigste ansatte og ledere. Hos oss blir du en del av et større sosialt og faglig nettverk som gir råd, støtte og veiledning. 

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Otera er alltid på utkikk etter dyktige og motiverte medarbeidere som kan være med å forsterke laget.

Se våre utlyste stillinger eller send en åpen søknad til jobb@otera.no

Otera satser på læringer – vil du være en av de?

For oss er det viktig å være med å utvikle neste generasjons montører, derfor er  vårt mål at våre lærlinger skal få den beste opplæringen i markedet. 

Vi ønsker automatikere, elektrikere og energimontører velkommen til oss. I løpet av årene som lærling vil du delta i det daglige arbeidet i Otera sammen med våre erfarne og dyktige elektrikere og energimontører. Vi jobber i hovedsak ute, og en sunn livsstil er viktig da jobben krever god fysikk.

Energimontørlærlinger

Hos Otera Infra vil du være med å bygge, vedlikeholde og fornye kraftstasjoner, linjer, kabler, transformatorstasjoner og jernbanenettet. 

Automatiker- eller elektrikerlærlinger

Hos Otera Traftec vil du være med på å planlegge, bygge og drifte elektrisk infrastruktur for offentlig og privat samferdsel.